Dag 234

Bij de overtocht heb ik mogelijk afscheid genomen van alle bacillen en zodoende werd ik fit wakker vanmorgen. Een welkom gevoel na de afgelopen week, samen met het korte bezoek aan Nederland was de motivatie wat getemperd. Vandaag is die motivatie weer helemaal terug en daarom eerst koffie met tiramisu.

Vandaag een korte route naar mijn adres voor de komende drie nachten en een route waarop ik geen resorts of toeristen tegenkom. Wel kom ik nog een redelijke klim tegen waarbij het halverwege zowaar even gaat regenen. Ook zie ik meer groen dan ik de afgelopen weken heb gezien, zal vast iets met die regen te maken hebben.

Groen plus gravel

Het verzamelde zand en stof van de afgelopen dagen spoel ik bij een wasstraat van de fiets en tassen af zodat die klaar zijn voor transport. Dan stop ik bij de fietsenwinkel waar ik dozen heb gereserveerd voor de vlucht naar Dakhla. De dozen staan klaar en hebben de juiste maat waardoor ik gerustgesteld ben. Bij de supermarkt haal ik vast een rol tape zodat ik maandag kan gaan pakken.

Gratis meetlint geregeld

De gehuurde kamer via airbnb is basic maar voldoende en ik tref vast wat voorbereidingen en doe vooral weinig. 

Hasta mañana

Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *