Dag 292

Het was stil vannacht en het rook fris toen ik wakker werd, ik was fris en de tent was droog, zeer voortvarend checkte ik rond acht uur uit. Vroeg vertrekken en een overzichtelijke route maakt vaak dat ik extra rustig aan doe en zodoende einde dag toch nog moet haasten. Vandaag is dat maar beperkt het geval en pak zelfs nog wat extra kilometers gravel langs de kust. 

😍

De zon schijnt, de uitzichten zijn prachtig en ik weet niet precies meer hoe vaak ik ben gestopt voor koffie, cola en een pastel de nata of snicker maar het smaakte goed. Tegen het einde van de middag betrekt het echter en waait er een fris windje vanaf zee. Tegelijkertijd geven zowel de accu van mijn telefoon en fietscomputer aan dat ze opgeladen willen worden. 

Rotsig

Mijn optimisme schat in dat ik het wel red tot de camping in Nazaré. Mijn optimisme wordt vijf kilometer voor de camping onverbiddelijk afgestraft als mijn fietscomputer uitvalt en ik een kwartier met powerbank de boel weer opstart. Dit zijn dus mijn uitdagingen op de maandag. 

En nog een mooi plankier

De camping is super met een kast met negen stopcontacten naast mijn tent dus morgen uitgeslapen en opgeladen weer verder. 

Vejo você amanhã

Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *