Dag 325

Na een diepe nachtrust werd ik wakker op een koude camping maar met het geluk van een blauwe hemel en dus wat welkome warmte van de zon. Ik blijf lang genoeg liggen zodat de condens weer waterdamp wordt en door de wind wordt afgevoerd. Dan langs de pinautomaat om cash te halen om de 5,70 euro te voldoen aan de campingambtenaar. 

De boulanger verstaat zijn vak en het gebruikelijke ontbijt eet ik op een bankje in de zon. Als ik niet veel later vertrek dan hebben zich helaas enkele wolken gevormd die voorkomen dat de gevoelstemperatuur boven de tien graden uitkomt. Wederom erg tevreden met de nieuwe gekochte jas en accepteer dat de komende weken dit de standaard wordt. 

Prima jas dus

Na ruim twintig kilometer vind ik in Lisieux dat ik wel een kop koffie en appel cake heb verdiend. Met de huidige temperatuur heb ik besloten vandaag slechts tot Honfleur te fietsen en daar een nachtje te airbnben. Na een wandeling door dit zeer schattige dorp, een rondje door een gratis expositie en een moules frites tevreden naar bed. 

Kunst

A demain

Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *