Dag 329

Het hostel voldeed en dan met name vanwege de korte opstarttijd waardoor ik om half acht de stad in fietste. Hoewel ik eerder in Londen ben geweest, is dit toch weer een bijzondere manier om de stad te zien. De drukte valt mee en vooral het grote aantal fietsende forensen valt op en ik volg een rondje langs de bekende plekken in de stad. 

Via de Shard naar de Tower Bridge en langs de Thames naar Big Ben en door naar Trafalger Square, Picadilly Circus en voor de paarden op hol sloegen was ik al voor Buckingham Palace en in Hyde Park. Als motorrijder kon een bezoek aan t Ace Cafe niet ontbreken en het ontbijt smaakte goed. Hoewel ik betwijfel dat de samenstelling van een Engels ontbijt de beste brandstof is voor vandaag, hoort ’t er toch bij. 

Net als gisteren is het nog niet echt warm met een graad of negen en een flinke wind die de gevoelstemperatuur verder omlaag brengt. En na de hoogtepunten van Londen volgt een lange weg door de minder leuke buitenwijken van de stad. Maar hoe noordelijker hoe mooier het allemaal moet worden, maar dat duurt vandaag een kilometer of zeventig. 

Tegelijkertijd besef ik dat ik nog tien dagen te gaan heb tot de boot uit Newcastle vertrekt en dat maakt dat ik vooral tevreden op de fiets zit. Als volger van de F1 nog een pitstop bij de fabriek van Red Bull Racing en daarna de camping bereikt waar de douche heerlijk warm is en de vogeltjes fluiten. 

Ta-ta

Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *