Dag 47

De droge en de bijna helemaal droge was had ik gisteravond na een blik op de weerapp van de lijn gehaald. Rond twee uur werd de juistheid van die keuze bevestigd middels dikke druppels op het tentdoek. Na nog een paar keer omdraaien was het uiteindelijk half tien voor ik geheel ontwaakte. 

Rustig aan ontbijten, een tweede was in de machine en de aanwezige hangmat inspecteren. Het was zoals u begrijpt een drukke ochtend.

Prima rustdag

Toen de tweede was eenmaal hing te drogen werd het langzaam ook weer tijd voor eten. Op een rustdag eet ik minder maar nog steeds voldoende. De rustige ligging van de camping betekent wel vijf kilometer tot de supermarkt en dus toch maar fietsen. Zonder alle bagage is de tegenwind gelukkig nauwelijks voelbaar. 

Voor de supermarkt zag ik gisteren al een gezellig terras en daar was nu net nog één tafeltje vrij. Een Carlsberg 0.0, een uiensoep en een burger met friet smaken heerlijk in het zonnetje en budgettair is het te overzien. 

In de hangmat lig ik de rest van de dag bij te komen van het supermarktbezoek en na een campingpasta kruip ik wederom tevreden de tent in. Morgen weer een stukje fietsen en in de stad Tartu een nieuw gasflesje vinden. 

Tot morgen

Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *