Dag 62

Vandaag is de eerste dag van een nieuwe maand en dat betekent dat ik nu twee maanden onderweg ben. In die twee maanden heb ik inmiddels 4555 kilometer afgelegd op de fiets en ben nu weer zuidelijker dan mijn vertrekpunt. Owja daar deed ik effectief 236 uur over en fietste dus gemiddeld meer dan 19 kilometer per uur met een fiets van meer dan 45 kilo volgepakt.

Overheersende emotie de laatste twee maanden

Nederland, Duitsland, Denemarken, Zweden, Finland, Estland, Letland, Litouwen en nu Polen. Kurwa, schreeuwde de oude man voor de supermarkt uit toen ik hem dat met handen, voeten en plaatjes had uitgelegd. Slechts een van de onvergetelijke ervaringen die ik in die twee maanden heb meegemaakt.

In dit losse zand riep ik ook Kurwa

Om dit heugelijke feit te vieren zit ik nu in een redelijk fancy hotel net buiten Warschau. Het roze interieur wordt gecomplementeerd met George Michael en andere toppers uit de jaren tachtig. De gerookte steak tartaar is verrukkelijk en de pasta smaakt eveneens goed en is goed voor morgen.

Lekker die Poolse keuken

De voorspelde wind was aanwezig maar gelukkig fietste ik vaak in de luwte, de regen kwam, maar het meeste viel toen ik in een bushokje mijn regenkleding aan deed. Omdat ik vroeg was vertrokken kon ik rustig aandoen over de soms uitdagende zandpaden. Net na drie uur, toen het weer droog was, fietste ik een mooie oprit op naar het hotel, checkte in en boekte de sauna.

Fresh Prince of Warsaw

Twee maanden op de fiets met mijzelf heb ik goed gevierd met mijzelf. Waarom ik dit doe vraag ik mij nog steeds wel eens af, maar ik vind het fietsen gewoon leuk en alles eromheen is een hele dikke bonus. 

Tot morgen.

Geschreven door:

2 Reacties

  1. Dave Clark
    augustus 2, 2023

    💙

  2. Krijn
    augustus 2, 2023

    Iedere dag een mijlpaaltje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *