Dag 64

Na elf dagen achter elkaar te hebben gefietst en in die tijd 1100 kilometer te hebben afgelegd, kon een dagje geen fiets ook wel weer eens. De camping die ik had uitgekozen leende zich hier goed voor, er is helemaal niks in de buurt te doen.

De voorspelde regen viel ook de hele ochtend en zo kwam ik pas rond half twee mijn tent uit. Het merendeel van de gasten die er gisteren waren was al verder gereisd dus het was lekker rustig. 

Bij het inchecken op een camping krijg je vaak een kaartje met een plek aangewezen. Gisteren kreeg ik te horen: after the dinosaur you go right and choose any place. Zowel de dinosaur als de places waren niet te missen.

Toen het eenmaal droog was liep ik de straat uit naar het zuiden, daar zat een hippe lunch/koffietent met heerlijke cappuccino en verse appeltaart. Ze hadden ook nog een heerlijke salade met ei en spek. De supermarkt ernaast voorzag in het nodige ontbijtfruit.

Vervolgens liep ik de straat de andere kant uit, over de snelweg voor nog een McMenu, milkshake en kip nuggets. Eenmaal terug bij de tent kon ik nog even aan mijn tanlines werken want zon. Zakje chips en nog een portie noodles en morgen kan ik er wel weer tegenaan.

Gelukkig staat mijn tent verderop

Tot morgen

Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *