Dag 75

Vandaag was weer een “normale” dag maar wel een rustdag. Na rustig opstaan en een bak havermout, liep ik Bratislava in voor koffie en een tweede ronde ontbijt. De weegschaal toonde een gewichtsafname waar ik vandaag weer even tegenaan ga eten.

Na het ontbijt slenter ik het centrum in, boek een massage en neem nog een caramel macchiato bij de Starbucks. Vanaf half twaalf word ik een uur lang gemasseerd en na een kopje thee lunch ik met een schnitzel met patat. Deze rustdag bevalt erg goed.

Onderweg terug naar mijn Airbnb slalom ik in het oude centrum tussen de groepen toeristen door die telkens links niets zien als ze naar rechts kijken op commando van de gids. De gidsen herkenbaar aan een vlaggetje of headset, de toeristen herkenbaar aan de verveelde en verhitte gezichten.

Na het lichamelijk onderhoud krijgt ook de fiets wat aandacht. Het bad is een perfect diagnosehulpmiddel voor lekke banden. Het lek van dag één en een moeilijk waarneembaar lek van de huidige achterband worden snel gevonden en geplakt.

Tevreden gebruik ik het bad daarna voor mijzelf en na anderhalf uur weken ga ik op tijd naar een lokaal restaurant. Gisteren was de keuken al dicht maar vandaag meer succes, behalve dat de goulash op was. Een goede portie kip en groentes laat ik mij goed smaken.

Het dipje van gisterochtend is ruimschoots goedgemaakt. Met alles schoon, onderhouden en herpakt kan ik weer verder op avontuur.

Tot morgen.

Geschreven door:

Een reactie

  1. Aad Viola
    augustus 15, 2023

    Hi Rik, geweldig, vlot en inspirerend geschreven dit mooie avontuur.
    Mijn vraag is, wat is jouw budget per dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *