Een nieuw begin

Daar stond ik dan op die vrijdagavond vijf juni, de verjaardag van Rene. Daar stond ik voor Dynasty. Ik werd aan je voorgesteld en was gelijk onder de indruk, je ogen je uitstraling en je lichaam wat een prachtig persoon. Gedurende de avond werd de aantrekkingskracht groter en de avond eindigde dan ook met een passievolle kus.

Wat daarna gebeurde had niemand verwacht, een flirt groeide uit tot iets moois. Vrienden voor het leven was duidelijk maar onze ambitie verlangde naar meer. Door ups en downs zijn we samen gegaan en kwamen er telkens sterker uit. Jouw vrienden werden mijn vrienden en onze vrienden werden vrienden van elkaar.

Samen hebben wij de wereld gezien en de wereld heeft ons gezien en we hebben van de wereld en van elkaar genoten.

Samen gingen we verder op de twaalfde verdieping in Barcelona vol van liefde en ambitie. Samen stonden we sterk maar samen kwamen we er soms ook niet uit. Samen hadden we het allemaal maar soms ook allemaal niet. Samen konden we de wereld aan maar soms niet elkaar.

Samen zijn we tot het besluit gekomen om samen apart verder te gaan. We hebben onze vriendschap tot een prachtige relatie gemaakt en nu van onze relatie een prachtige vriendschap.

Van RikenMo naar Rik en Mo

Geschreven door:

2 Reacties

  1. Mo
    september 13, 2010

    XXX

  2. Anoniem
    september 14, 2010

    Mooi, Rik! Dat schrijven zal wel in de familie zitten 🙂 Jammer dat jullie apart verder gaan, maar mooi dat dat samen kan. Sterkte beiden! xx Yvonne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *