Thailand dag 15 Rivièra Resort – Ayutthaya Villa

Na een heftige discussie met de eigenaar van ons resort over de onbeleefdheid van zijn personeel en de slechte housekeepingservice besluiten we de recensies van tripadvisor aan de eigenaar te tonen. Het hele fenomeen tripadvisor en recensies is nieuw en met het schaamrood op de kaken druipt de eigenaar af om de rekening van onze laatste nacht te verscheuren.
Na het ontbijt bij het naastgelegen resort met Erik en Menno pakken we een taxi naar de pier om daar 3 scooters te huren waarmee we ons richting ons nieuwe onderkomen verplaatsen. Met alle bagage gepakt vertrekken de 5 Honda Clicks naar Villa Ayutthaya in het zuiden van Koh Lanta. Na een korte zoektocht vinden we onze tempelachtige woning met privé zwembad en uitzicht over zee en zelfs een buitenfitness. De koelkast is door de verhuurder zelfs gevuld en de poolboy ontfermt zich dagelijks over de staat van het op de foto’s toch iets groter lijkende zwembad.
Met een drankje en onze voeten in t zwembad proosten we tevreden op ons nieuwe onderkomen.
Na wat boodschappen en een drankje op het strand sluiten we dag af met verse vis van de BBQ die wordt geserveerd aan onze tafel op het strand. Een goede manier om de laatste week van de vakantie in te luiden.

Geschreven door: