VEGAS BABY!!!!!!!

Goede vrijdag begon goed, niet uitgeslapen, we genieten nog steeds van vroeg naar bed vroeg eruit vanwege de jet lag. Zo pakken we zoveel mogelijk zonuren.

Auto volgeladen en om tien uur begon onze roadtrip, first stop, Laguna beach! Langs een prachtige kustweg reden we naar het zuiden met de kap omlaag, life doesn’t get any better. Na een lunch aan het strand in het mooie Laguna Beach vervolgden we de reis naar San Diego.

Het Del Coranado hotel is bekend van TV, een prachtig wit houten hotel met rode daken aan het strand wat naar het schijnt ook nog “haunted” is! We hebben geen bezoek gehad van Kate Morgan, een jonge vrouw die tijdens thanksgiving 1892 op mysterieuze wijze overleed tijdens haar verblijf in dit hotel.

Zaterdag hebben we met de auto de omgeving van San Diego bezocht en een oud vliegdekschip, de Midway, bekeken. Ondanks de verschillende routebeschrijvingen hebben we verdomme geen KUTzeehonden kunnen vinden!!

Op dit moment zit ik op de bank van suite 29 712 van het Venetian Hotel in Las Vegas en kijk uit over de stad en de bergen, de 29 staat voor de verdieping. Wat een bizarre stad en dan zijn we er pas een uurtje. Vanmorgen om tien uur weggereden uit San Diego en met de mijlen die verstrekken werd de omgeving steeds leger en uitgestrekter, langzaam reden we de woestijn in. Voor een goede paasbrunch zijn we bij de IHOP (International House Of Pancakes) gestopt, heerlijke omelet en chocolat chip pancakes!! Toe een lekkere caramel machiato van Starbacks en verder door de woestijn.

Dan het moment, de TomTom gaf het al aan, we reden om een berg heen en daar doemde het op midden in de woestijn, glimmende hotels, hoge torens, het Vrijheidsbeeld, de Eiffeltoren, you name it!

Nu de stad verder bekijken!!!!

KLIK HIER VOOR FOTO’S!!

Geschreven door:

2 Reacties

 1. Mies
  april 5, 2010

  Ik voel gewoon weer hoe het was!
  Desert, desert, desert… En dan ineens VEGAS! Wat een geweldig gezicht was dat en dan over de strip rijden met de kap open! Top!!!

 2. Anoniem
  april 6, 2010

  It all sounds abosolutely faboulous!!
  Enjoy!!

  Lots of kisses & best of wishes,
  Kimmie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *